FOTOWEDSTRIJD
'HEEMSKERK HEEFT HET'

De fotowedstrijd is gesloten. We willen iedereen die meegedaan heeft aan de fotowedstrijd heel erg bedanken voor het sturen. De keuze was niet makkelijk, maar we hebben 9 foto's geselecteerd waarop vanaf maandag 11 september t/m vrijdag 15 september op gestemd kan worden via de Facebook pagina.

Prijzen
Er is een hoofdprijs (door de vakjury geselecteerd) voor de mooiste foto, maar er zijn ook twee publieksprijzen voor de foto's waar het meest op is gestemd! Alle inzenders maken dus altijd kans op één van de prijzen! De prijzen van dit thema zijn:

Hoofdprijs
Olympus E-PL8 systeemcamera t.w.v. € 599.- (gesponsord door Ringfoto Blom, www.photobrandstore.nl), keuze uit diverse kleuren.

Publieksprijs
Een studioshoot voor 4/5 personen inclusief foto op 30x45 cm

Publieksprijs
Je ingezonden foto, groot afgedrukt en ingelijst