FOTOWEDSTRIJD
'HEEMSKERK HEEFT HET'

De fotowedstrijd is gesloten. We willen iedereen die meegedaan heeft aan de fotowedstrijd heel erg bedanken voor het sturen. De keuze was niet makkelijk, maar we hebben 9 foto's geselecteerd waarop vanaf maandag 11 september t/m vrijdag 15 september op gestemd kan worden via de Facebook pagina. 

Prijzen
Er is een hoofdprijs (door de vakjury geselecteerd) voor de mooiste foto, maar er zijn ook twee publieksprijzen voor de foto's waar het meest op is gestemd! Alle inzenders maken dus altijd kans op één van de prijzen! De prijzen van dit thema zijn:

Hoofdprijs
Olympus E-PL8 systeemcamera t.w.v. € 599.- (gesponsord door Ringfoto Blom, www.photobrandstore.nl), keuze uit diverse kleuren.

Publieksprijs
Een studioshoot voor 4/5 personen inclusief foto op 30x45 cm

Publieksprijs
Je ingezonden foto, groot afgedrukt en ingelijst

Voorwaarden fotowedstrijd Heemskerk.

Prijsuitreiking
Op zaterdag 16 september 2017 om 13.20 uur ontvangen de prijswinnaars hun prijzen tijdens de prijsuitreiking op het grote podium op het Burg. Nielenplein. Twee winnaars worden uitgekozen door het publiek (door de meeste stemmen via Facebook). Eén winnaar wordt uitgekozen door een vakjury. De winnaars ontvangen een prijs die beschikbaar is gesteld door Ringfoto Blom Heemskerk (photobrandstore.nl). De foto wordt (met naamsvermelding, rechtenvrij) als beeld opgenomen op deze website, op Twitter en op de Facebookpagina van Heemskerk Online. De (winnende) beelden kunnen ook opgenomen worden in andere uitingen van Heemskerk BIZ. (platform van de ondernemers van Heemskerk)

 

fotowedstrijd heemskerk heeft het

 

UPLOAD JE FOTO

upload